همان طور که می دانید بسیاری از افراد پس خوردن برخی مواد غذایی به خصوص نان و انواع غلات (که دارای آرد ذرت سفید یا آرد گندم هستند)، دچار مشکلات مختلفی از جمله مشکلات گوارشی، کم خونی، درد و ورم در ناحیه شکم، احساس خستگی مفرط، بی حالی و حمله یا واکنش خفیف سیستم ایمنی می شوند.
علت به وجود آمدن این مشکل وجود ماده ای به نام گلوتن در بعضی از مواد غذایی است. از این رو در ابتدا باید بدانیم گلوتن دقیقا چیست و در بدن چگونه تجزیه می شود؟ در کدام مواد غذایی و خوراکی وجود دارد؟ و مهم تر از همه اینکه مضرات آن چیست؟ در ادامه این مطلب به یافتن پاسخ این پرسش ها خواهیم پرداخت.
فروش آرد ذرت
•گلوتن: گلوتن یکی از انواع پروتئین های موجود در اکثر غلات است که گرچه در تمام غلات وجود دارد اما بیشتر از همه در گندم و ذرت یافت میشود. همان طور که پیش تر اشاره شد برخی از افراد (حدودا بین ۶ تا ۸ درصد مردم) پس مصرف مواد غذایی ای که دارای این ماده است، دچار مشکل می شوند و بدنشان واکنش آلرژیک نشان می دهد، به همین دلیل است رفته رفته تغییراتی در ساختار مواد اولیه این خوراکی ها (مانند انواع نان، کیک، ماکارانی، بیسکوییت و…) ایجاد شده است.
از ان جا که این مواد غذایی همگی از آرد ذرت و آرد گندم ساخته شده اند، متخصصان تغذیه دریافتند که بهترین راه برای جلوگیری از شیوع مشکلات ذکر شده در ابتدا، حذف پروتئین گلوتن از انواع آرد به خصوص آرد ذرت مشهد است. بدین ترتیب آرد بدون گلوتن ساخته شد.
•آرد ذرت سفید: برای تهیه آرد ذرت باید ابتدا دانه های تازه و با کیفیت ذرت را خشک کرده و سپس آن ها را به خوبی آسیاب کنیم، تا جایی که حالت پودری پیدا کند و البته بافت سبک، لطیف و یک دستی نیز به خود بگیرد. رنگ آرد ذرت بسته به رنگ دانه های آن متفاوت بوده و ممکن است رنگ هایی از قبیل زرد، آبی و بنفش داشته باشد. که البته متداول ترین رنگ آن زرد است. اما ناگفته نماند که تفاوت در رنگ های این آرد به هیچ وجه نشان دهنده کیفیت و اصالت آن نبوده و صرفا بخاطر تفاوت در رنگ دانه های خوراکی آن حاصل شده است.
•خواص آرد ذرت ارگانیک بدون گلوتن تراریخته: آرد ذرت یکی از کامل ترین و بهترین آرد های موجود در بازار است که همیشه به دلیل خواص بی نظیر آن مورد توجه خریداران قرار داشته و امروزه که نوع بدون گلوتن آن نیز موجود می باشد طرفداران بیشتری پیدا کرده است. گلوتن علاوه بر مشکلاتی که پیش تر به ان اشاره شد، باعث چاقی بیش از حد در ناحیه شکم و پهلو ها نیز می شود و رژیم غذایی بسیار از افراد به خصوص ورزشکاران را تحت تاثیر قرار می دهد. به همین دلیل فرآیند جداسازی آن از آرد ذرت محبوبیت زیادی دارد.
•موارد استفاده از ارد ذرت سفید بدون گلوتن: از آرد ذرت برای پخت انواع کیک، شیرینی، نان های سنتی و انواع نان های فانتزی، نان های مخصوص صبحانه و موارد دیگری همچون پنکیک و وافل استفاده می شود. دلیل استفاده گسترده از این آرد طعم بسیار خوش مزه و نسبتاً شیرین و همچنین بافت خوبی است که به کیک و نان می دهد. به کار بردن آرد ذرت باعث می شود که کیک یا نان مورد نظر شما به اندازه کافی حجیم شود و دیگر نیازی به سایر حجیم کننده های مصنوعی نداشته باشید. علاوه بر این بافتی نرم و لطیف به خوراکی مورد نظر شما می بخشد. یکی دیگر از موارد استفاده از این آرد برای درست کردن غذای سوخاری است. برای مثال اگر قصد درست کردن مرغ سوخاری داشته باشید، می توانید این آرد را با تخم مرغ و ادویه های دلخواه مخلوط کرده سپس یک تکه از مرغ را به این مواد اغشته کرده و سپس سرخ کنید.
•فروش آرد ذرت سفید: آرد ذرت در انواع مختلف و کیفیت های متفاوت در بازار قابل مشاهده است اما باید برای خرید آن باید از مرغوبیت و اصالت آن حتما اطمینان حاصل کنید زیرا اگر نا آگاهانه محصولی بی کیفیت خریداری کنید در این صورت پروتئین ها، ریز مغذی ها و ویتامین های لازم را دریافت نکرده، در نتیجه ارزش غذایی رژیم شما کاهش می یابد و ممکن است در بلند مدت با مشکل مواجه شوید. برای اطمینان از کیفیت آرد باید به فاکتور هایی از جمله میزان آسیاب شدن، انتخاب دستگاه مناسب برای آسیاب، لطافت و سبکی، بو و عطر آن توجه کنید. حال لازم به ذکر است که مهم ترین نکته پس از خرید آرد ذرت، نحوه نگه داری آن می باشد.
•نحوه نگه داری از آرد ذرت سفید: همان طور که می دانید تمام انواع مختلف آرد را باید در جای خشک، خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کرد، زیرا در غیر این صورت ممکن است مورد حمله آفت ها واقع شود یا به دلیل گرمای زیاد خواص خود را تا حدودی از دست بدهد و در نهایت فاسد شود. یکی از بهترین روش های نگه داری از آرد به خصوص آرد ذرت فیریز کردن آن است. به این صورت که آرد را در ظرفی در بسته ریخته و کاملا محکم می بندیم تا به هیچ وجه اکسیژن به آن وارد نشود و آرد را اکسید نکند. در این صورت سرما اجازه رشد آفت ها را نداده و علاوه بر آن محیطی مناسب، تاریک و خشک نیز ایجاد می شود. همچنین از آنجا که آرد در محیط سرد برای مدت طولانی دوام می اورد، هیچ مشکلی از این جهت برای نگه داری آن در فریزر و یا حتی یخچال وجود ندارد. متخصصان تغذیه مدت ماندگاری آرد ذرت در فریزر و یخچال را بین یک الی دو سال (بسته به نحوه نگه داری) تخمین می زنند.
در نهایت امید است پس از خواندن این مطالب در مورد آرد ذرت ساده بدون گلوتن، با یک انتخاب درست، بهترین و مرغوب ترین آرد ذرت را تهیه کرده و لذت خوردن خوراکی های خوشمزه، مقوی و سالم را برای خود و فرزندان دلبندتان به ارمغان بیاورید. همچنین شما خریداران گرامی می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع آرد و غلات با مشاوران ما تماس حاصل کرده و یا به وب سایت تخصصی ما مراجعه فرمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.