گنجاندن یک یا دو قاشق غذاخوری سرکه عسل در رژیم غذایی خود، راه های دیگری نیز برای کاهش کلسترول وجود دارد، مانند: کاهش مصرف قند و کربوهیدرات های تصفیه شده و افزودن انواع چربی های سالم به رژیم غذایی.
سرکه عسل فقط بر سلامت داخلی تأثیر نمی گذارد. همچنین نشان داده شده است که به درمان آکنه و کاهش شدت جای زخم کمک می کند. گونه های خاصی از باکتری های خاص اغلب در ایجاد آکنه نقش دارند.
سرکه به دلیل خواص ضد باکتریایی خود به خوبی شناخته شده است و نشان داده شده است که در برابر بسیاری از گونه های باکتری های مضر موثر است.
سرکه عسل همچنین حاوی اجزای خاصی مانند اسید استیک، اسید لاکتیک، اسید سوکسینیک و اسید سیتریک است که همگی مانع از رشد “Propionibacterium acnes”، سویه خاص باکتری مسئول آکنه می شوند.
به طور کلی، افزودن غذاهای پروبیوتیک به رژیم غذایی، استفاده از کرمها و تونرهای شفابخش و هیدراته نگه داشتن پوست، همگی درمانهای خانگی موثر برای آکنه هستند.
فشار خون بالا عامل خطر اصلی بیماری قلبی است. این کار قلب را مجبور میکند تا سختتر کار کند، که به مرور زمان عضله قلب را ضعیف و تحلیل میبرد. سرکه عسل برای فشار خون مفید است و به تقویت و سلامت قلب کمک می کند.
سایر راه های طبیعی برای کاهش فشار خون عبارتند از افزایش مصرف منیزیم و پتاسیم، افزایش مصرف فیبر و اجتناب از غذاهای فرآوری شده به نفع غذاهای خام.
رفلاکس معده به مری، همچنین به عنوان GERD یا ریفلاکس اسید شناخته می شود، وضعیتی است که با برگشت اسید از معده به مری مشخص می شود و باعث علائمی مانند سوزش سر دل، آروغ زدن و حالت تهوع می شود.
رفلاکس اسید اغلب نتیجه سطوح پایین اسید معده است. اگر این مورد شماست، نوشیدن سرکه عسل می تواند با بازگرداندن سطح اسیدیته در دستگاه گوارش به حالت عادی، به تسکین علائم رفلاکس اسید کمک کند.
برای بهترین نتیجه، یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه عسل را در یک لیوان آب رقیق کرده و درست قبل از غذا میل کنید. همچنین به خاطر داشته باشید که برای کاهش بیشتر علائم، رژیم غذایی غنی از سبزیجات، غذاهای تخمیر شده با لاکتو و چربی های سالم مصرف کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.