آرد گندم محصولی است که از آسیاب کردن دانه های گندم کامل که شامل سبوس، جوانه و اجزای آندوسپرم است به دست می آید که فواید بسیاری دارد خواص سبوس برنج به طور مثال صحتی بر این مدعاست.
انواع آرد
در طی فرآیند آسیاب، اجزای هسته جدا شده و دوباره با هم ترکیب می شوند تا انواع مختلف آرد تولید شود
آرد را میتوان غنیسازی، غنیسازی، سفید کردن یا سفید نشدن آن را انجام داد
آرد گندم حاوی فیبر غذایی، ویتامین B، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی است.
آرد یک محصول خام کشاورزی در نظر گرفته می شود و گندم می تواند از خاک، مدفوع حیوانات، حشرات، گیاهان بیمار و سایر عوامل در طول تولید، برداشت، ذخیره سازی یا حمل و نقل آلوده شود.
آرد فعالیت آبی کمی دارد و در شرایط نگهداری طبیعی از رشد میکروبی حمایت نمی کند، اما باکتری هایی مانند سالمونلا و اشریشیا کلی می توانند در آرد خشک برای مدت طولانی زنده بمانند.
گندم را می توان سبوس زدایی یا با آب تصفیه کرد و برای کاهش بار میکروبی با ازن یا کلر مخلوط کرد.
برای کاهش بار میکروبی، آرد را می توان عملیات حرارتی کرد یا با اشعه گاما تابش کرد
گندم آلوده به گونههای قارچ فوزاریوم میتواند به مایکوتوکسین دئوکسی نیوالنول، یک استفراغ بسیار پایدار که میتواند از طریق فرآیند آسیاب کردن و آلوده کردن آرد منتقل شود، آلوده شود.
بین سالهای 2000 و 2020، حداقل 6 شیوع مرتبط با آرد به سیستم گزارش شیوع بیماری ملی CDC (NORS) گزارش شد که باعث 106 بیماری، 23 مورد بستری شدن در بیمارستان و هیچ فوتی نشد.
یکی از جدیدترین فراخوانهای مرتبط با آرد در سال 2021 برای آلودگی سالمونلا رخ داد. فراخوان به پایان رسیده است.
آرد گندم
(شکل 1 الف) محصولی است که از آسیاب کردن دانه های گندم کامل به دست می آید که گاهی توت نامیده می شود (شکل 1B). یک هسته گندم از سه قسمت تشکیل شده است – سبوس، جوانه و آندوسپرم (شکل 2). در طی فرآیند آسیاب، این سه قسمت جدا شده و دوباره با هم ترکیب می شوند تا انواع مختلف آرد درست شود. به عنوان مثال، آرد سفید از اندوسپرم ریز آسیاب شده تشکیل شده است، در حالی که آرد گندم کامل حاوی هر سه قسمت هسته است. دیگر انواع رایج آرد عبارتند از آرد همه منظوره، نان، کیک، خود برآمده، شیرینی، سمولینا، دوروم و آرد گلوتن.
شش طبقه گندم در ایالات متحده رشد می کند، از جمله: زمستان قرمز سخت، بهار قرمز سخت، زمستان قرمز نرم، سفید نرم، سفید سخت و دوروم. این دستهها ویژگیهای منحصربهفردی دارند، بهویژه محتوای پروتئین و گلوتن، و برای تهیه انواع مختلف غذاها استفاده میشوند. آردهای تهیه شده از گندم سفت دارای پروتئین بیشتری هستند و معمولاً برای تهیه نان استفاده می شوند. آرد گندم نرم برای کیک، شیرینی، کلوچه، کراکر و نودل آسیایی استفاده می شود. از آرد دوروم در پاستا استفاده می شود. آرد همه منظوره از مخلوط گندم های سخت و نرم آسیاب می شود و بنابراین برای ایجاد طیف وسیعی از محصولات مناسب است. ایالات متحده با توجه به اینکه تولید کننده بزرگ گندم است کاهش تولید گندم در این کشور یکی از عوامل افزایش قیمت گندم در سطح جهانی می تواند باشد.
آرد را می توان غنی کرد، یعنی فرآوری شده. آرد با مقداری از مواد مغذی برابر یا بیشتر از سطوح آرد فرآوری نشده، از جمله آهن و ویتامین های B (تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین و اسید فولیک) تکمیل می شود. آرد را همچنین می توان (از نظر شیمیایی) برای سفید کردن یا افزایش کیفیت پخت سفید کرد یا سفید نشد (به طور طبیعی کهنه و سفید شده توسط اکسیژن موجود در هوا).
هنگامی که آرد با آب مخلوط می شود، پروتئین های آرد. گلیادین و گلوتنین با هم ترکیب می شوند تا پروتئینی به نام گلوتن را تشکیل دهند. گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی، استحکام و ساختار می دهد. افراد مبتلا به بیماری سلیاک، بیماریهای عصبی خاص، بیماریهای پوستی خاص، یا حساسیتهای گلوتن با علل دیگر، اغلب از رژیم غذایی بدون گلوتن سود میبرند.
اگرچه معمولاً از گندم به دست می آید، اما آرد را می توان از بادام، آمارانت، جو، گندم سیاه، نخود، نارگیل، ذرت، ارزن، جو دوسر، کینوا، برنج، چاودار، سورگوم، سویا، تاپیوکا و تف نیز آسیاب کرد.
محصولات جانبی آسیاب گندم، مانند سبوس، شورت (لایه های داخلی پوشش دانه گندم که حاوی اجزای نشاسته ای یا آردی است) و میدلینگ ها (ترکیبی از سبوس و شورت) در تولید حیوانات استفاده می شود. تغذیه می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.