در حالت کلی آرد به پودر یا ذراتی گفته می شود که از آسیاب کردن دانه های نشاسته ای به دست می آید. آرد ها انواع مختلفی دارند. به گونه ای که آرد تهیه شده از یکی از غلات، خود می تواند چندین نوع باشد، که در ادامه به آنها اشاره می کنیم. آرد فانتزی که یکی از فرآورده های گندم است، در دو نوع با درصد خلوص متفاوت تهیه می شود. به خاطر همین، خریدار آرد سفید قنادی، بهتر است هنگام خرید، به این مورد دقت کند.
آرد ستاره کاربردهایی برای مصرف کننده ها دارد؟
آرد گندم طبیعی که در بین مردم، بیشتر به آرد ستاره فانتزی معروف است، برای پخت نان های حجیم و نیمه حجیم کاربرد دارد. از این محصول برای تهیه نان های فانتزی مثل باگت، انواع کیک ها و شیرینی های صنعتی، استفاده می شود.
میزان سبوس استفاده شده در این نوع، کمتر از آرد خبازی می باشد که فروش عمده آرد در تهران به بسته بندی متفاوت صورت خواهد گرفت. در ترکیب این آرد، بیشتر از قسمت های داخلی مغز دانه گندم ( اندوسپرم )، استفاده شده است، تا به میزان کششانی و رنگ و حجم مطلوب، در تهیه ی نان های صنعتی دست یابیم.
مهم ترین فاکتور، در کیفیت نان و آرد، میزان گلوتن آرد می باشد. چرا که گلوتن، از مهمترین ترکیبات پروتئین موجود در غلات است و می تواند سه برابر وزنش آب جذب کند.
همچنین موجب ایجاد خاصیت ارتجاعی در مواد و حبس گازهای حاصل از تخمیر در خود می شود. به خاطر همین، نان های صنعتی مثل نان همبرگر، تست و … حجیم می باشند.
غلاتی غیر از گندم، میزان درصد گلوتن شان خیلی ناچیز و یا صفر است. به خاطر همین آرد گندم کامل ممتاز، از گندم تهیه می شود. در کل میزان پروتئین نان های حجیم، بین 12 تا 13 درصد است. ولی برای نان های مسطح، این درصد پایین تر است.
انواع آرد فانتزی ستاره
آرد ها انواع مختلفی داشته و کمتر کسی است که با این تعداد آرد، آشنایی داشته باشد. چرا که در ذهن اغلب ما، منظور از آرد، آرد گندم می باشد. با این حال می خواهیم شما را با انواع آرد آشنا کنیم که عبارتند از:
- آرد چاودار: تهیه شده از گیاه چاودار، گیاهی شبیه دانه های گندم و بومی آسیای مرکزی
- خبازی: قابل استفاده برای نان لواش، بربری و تافتون
- روشن: این نمونه، از بخش وسیعتری از مغز دانه گندم تهیه می شود و به آرد 505 معروف است.
- آرد دست: برای گرد کردن چانه استفاده می شود.
- نخودچی
- جوانه گندم
- آرد جو
- تیره: مخصوص تهیه ی نان سنگک و نان های تیره اروپایی
- تریتیکاله: خواصی بین آرد چاودار و گندم دارد و نشاسته اش از چاودار، کمتر است.
- آرد فوری یا آگلومره: این محصول، به راحتی و بدون گلوله شدن، با آب سرد یا گرم، خمیر تشکیل می دهد.
- ذرت
- آرد 180 یا کامل: 97 درصد پوسته و جوانه گندم در این نوع می باشد.
- ایرمیک: شبیه آرد سمولینا ولی بدون سبوس
- آرد 150: شبیه آرد کامل با درصد استخراج 93
- سمولینا: تهیه شده از گندم دوروم
- برنج
- سبوس گرفته
- ستاره ( فانتزی )
- آرد سفید یا سه صفر یا آرد نول: مورد استفاده برای محصولات قنادی
- آرد نرم: تهیه شده از گندم نرم
- کهنه: میزان اسیدیته ی بالایی دارد.
- غنی شده: به وسیله ی ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده است.
- سوخاری
- گندم سیاه
آرد فانتزی ستاره هم، در دو گروه مخصوص فرآورده های حجیم و نیمه حجیم تقسیم بندی می شود. درصد سبوس گیری در آرد ستاره حدود 18 درصد است. محصولات تهیه شده از این نوع آرد نول قیمت خرید نسبت به بافت انعطاف پذیر و اسفنجی مشخص خواهد شد.
شرکت عرضه آرد ستاره فانتزی هرند
شرکت آرد هرند، از برندهای معتبر تولید کننده انواع آرد می باشد. این شرکت، در مراحل فرآوری محصولاتش، تمامی استاندارد های جهانی بهداشتی و غذایی را رعایت می کند. همچنین در این مرکز، در کنار دیگر آرد هایی که به مصارف مختلف می رسد، انواع آرد فانتزی هم در کیفیت عالی، تولید می شود.
به طوری که آرد ستاره فانتزی هرند، از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.
- بیشتر بخوانید: آرد سفید گندم گلستان
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.