در تولید سس تک نفره دلپذیر، افزودن گیاه غذایی را نیز می توان برای افزایش عملکرد آن و ایجاد طعم های جدید ایجاد کرد. گیاهان خوراکی آنهایی هستند.
دارای یک یا چند قسمت هستند که می توانند به عنوان غذای انسان مورد استفاده قرار گیرند که مستقیماً مصرف می شود یا روغن، ادویه و چاشنی مورد استفاده در غذا را فراهم می کند.
در این میان، گروهی از گیاهان کم استفاده مورد توجه قرار گرفته اند: گیاهان غذایی غیر متعارف (UFP). UFP به گونه های غذایی اطلاق می شود که دارای یک یا چند قسمت با پتانسیل غذایی و بدون استفاده روزمره هستند.
این تعریف همچنین به گیاهان غذایی با روشهای فرآوری غیرمعمول اشاره دارد و عموماً ارزش بازاری ندارند یا فقط در مقیاس کوچک فروخته میشوند.
ارزش غذایی UFP، با توجه به گونه، به سطوح قابل توجهی از نمکهای معدنی، ویتامینها، فیبرها، کربوهیدراتها و پروتئینها، علاوه بر میزان شناخته شده مرتبط است.
در میان UFP، مثلث Talinum شناخته شده به عنوان وجود دارد که سنتی از منطقه آمازون است. این گیاه به طور گسترده در سراسر قلمرو برزیل و در طب رایج برزیل توزیع شده است.
از آن به عنوان یک ماده مقوی برای درمان مشکلات گوارشی و به عنوان یک عامل محافظ قلب استفاده می شود. مطالعات فارماکولوژیک قبلی نیز استفاده از آن را به عنوان یک مکمل غذایی برای پیشگیری از دیابت نشان داده است.
در غذا، از برگها و ساقههای جوآئوگومز در غذاهای معمولی حاوی لوبیا در آشپزی استفاده میشود. علاوه بر این، اغلب در غذاهای مختلف به عنوان جایگزینی برای اسفناج استفاده می شود .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.