گندم مهم ترین و اساسی ترین نیاز بشر برای تغذیه خود می باشد، تولید گندم
مناسب همواره برای کشور های مختلف یک چالش اساسی به شمار می رود، آرد گندم
که عموما برای پخت نان و انواع کیک بکار می رود و باید کیفیت و رنگ مناسبی
داشته باشد، چرا که استفاده از آن برای نانوایان و مصرف کنندگان بسیار مهم
است.
به طور معمول استفاده از آرد معمولی برای پخت چندان کیفیت مناسبی را
به همراه نخواهد داشت، و توجه مردم را جلب نخواهد کرد بعلاوه آنکه پخت آن
برای نانواها نیز مشکلاتی دارد، امروزه برای بهتر شدن کیفیت آرد و
بهتر شدن پخت آن تولید آرد سفید شیرینی پزی مرسوم است.
اغلب در بیشتر شهر های
کشور ما فروش عمده آرد فانتزی به خوبی صورت می گیرد.
ویژگی های متمایز کننده آرد ستاره فانتزی هرند
نانوایان برای پخت نان همواره احتیاج به آرد با رنگ مناسب و خمیر مناسب دارند، ویژگی های خاص یک آرد برای تولید نان با کیفیت در آرد های معمولی یافت نمی شود، به همین دلیل کارشناسان مواد غذایی با تغییر در ترکیب آرد و بهبود ترکیبات آن آردی غنی تر و با ویژگی های بهتر تولید کرده اند.
آرد ستاره فانتزی از ترکیب مغز دانه گندم با سایر قسمت های اندوسپرم گندم برای بهبود ویژگی های کششانی، رنگ، جذب آب بهتر و قابلیت نگهداری گاز در تهیه نان های پر حجم تولید می شود.
از سوی دیگر در نان های حجیم میزان پروتئین مناسب بین 12 تا 13 درصد تعیین شده است، به بیان دیگر میتوان گفت که فاکتور مهم در بهبود کیفیت آرد و نان میزان گلوتن آرد است، که عمده ترین پروتئین گندم است.
گلوتن با جذب بسیار بالای آب و تشکیل شبکه های پلیمری گلوتن خاصیت ویسکوالاستیک آرد را افزایش می دهد، که همین باعث افزایش کش آمدن خمیر می شود که مطلوب نانواست. از سویی دیگر آرد ذرت تهران با محبوس کردن گاز های تخمیر در درون خود حین پخت همراه با بخار آب سبب حجیم تر شدن نان می گردد، این ویژگی ها در تولید آرد های مختلف ستاره فانتزی کنترل می شود و کاربرد های مختلفی را پوشش می دهد.
آرد سفید ستاره فانتزی هرند با حفظ استاندارد های یک نان با کیفیت توانسته نظر مشتریان و نانوایان مختلفی را به خود جلب کند و بتواند بخشی از نیاز کشور را در تولید نان پاسخ گو باشد.
کاربرد آرد فانتزی در آشپزی و مکانهای مختلف
همانگونه که اکنون می دانید، آرد گندم قم با ترکیبات بهبود یافته ای که دارد به حجیم تر شدن و اسفنجی تر شدن نان کمک می کند، همین ویژگی سبب شده است که کاربرد آرد فانتزی در صنایع غذایی بالا باشد، و اغلب آشپز ها و نانوایان از این آرد استفاده کنند.
این آرد در تولید نان های تست، باگت و همبرگر به طور متداول استفاده می شود، همچنین خواص ساختاری این آرد سبب شده که استفاده از آن در پخت انواع کیک و شیرینی جات بکار رود، این آرد در آشپزخانه یک نانوا و یک قناد به آسانی یافت می شود.
شرکت های پخت کیک و تهیه آرد شیرینی پزی و واحد های تولید نان فانتزی نیز از جمله دسته هایی هستند که می توان در حوالی محیط کار آن ها آرد ستاره فانتزی را یافت.
قیمت فروش عمده آرد فانتزی
آرد ستاره فانتزی یک آرد پر کاربرد در صنایع نان و شیرینی است، به همین منظور قیمت عمده آرد فانتزی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
امروزه شرکت ها و تولید های زیادی اقدام به تولید آرد ستاره فانتزی برای نان های حجیم و نیمه حجیم می کنند علاوه بر آن بازار فروش آرد تولید خارج نیز در کشور داغ است، همین موضوع رقابت را در تولید و فروش این آرد بسیار نزدیک می کند.
قیمت آرد فانتزی نیز در این رقابت یکسان نیست و فاکتور بسیار مهمی بخصوص برای واحد های تولیدی نان فانتزی می باشد.
- بیشتر بخوانید: آرد سوخاری خوب خارجی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.