هدف از این مطالعه تمرکز توجه ما بر روی دو اکوتیپ از گونههای باستانی Pyrus communis بود که اخیراً دوباره کشف شدهاند که ویژگی اصلی آنها خمیر مایل به قرمز و/یا قرمز است.
دو اکوتیپ از این گلابی آنجو وجود دارد که در ماههای آگوست و اکتبر میرسند، که امروزه هر دو فقط در منطقه کوچکی از مرکز ایتالیا کشت میشوند.
از آنجایی که مشخص شده است که آب میوه های به دست آمده با پرس سرد خواص تغذیه ای بدون تغییر را حفظ می کنند و به راحتی تهیه می شوند، بررسی محتوای پلی فنول ها، فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها در هر دو نوع اکوتیپ جالب به نظر می رسد.
غلظت بیشتری از این متابولیتهای ثانویه در آب گلابی نوع دیررس با فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی که بهترتیب با استفاده از روش DPPH، ORAC و 5I-Lipoxygenase ارزیابی شدند، مرتبط بود.
میتوان تایید کرد که میوههای گلابی کوکامرینا را میتوان منبع جدیدی از ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضد التهابی در نظر گرفت. در واقع، حتی آب میوه های تازه، در مقایسه با عصاره های مطالعه شده در کار قبلی ما، خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی نشان داده اند.
بنابراین، نتایج بهدستآمده به ما این امکان را میدهد که فرض کنیم معرفی آبمیوههای تازه بهدستآمده از این نوع گلابی دوباره کشفشده، ممکن است پیامدهای مثبتی برای مزایای سلامتی جمعیت داشته باشد.
رژیم های غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات می توانند از بیماری های مختلف پیشگیری کنند. تحقیقات اخیر نشان داده است که میوهها منبع طبیعی فیبر غذایی، عناصر کمیاب و ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند و رژیمهای غذایی غنی از میوهها به طور مثبت بر سطوح لیپید پلاسما و ظرفیتهای آنتیاکسیدانی در آزمایشها بر روی حیوانات آزمایشگاهی تأثیر میگذارند.
در سال 2003، لئونتوویچ و همکاران میوههای سنتی کامل و تأثیر آنها بر متابولیسم لیپید در موشها را بررسی کردند. علاوه بر این، برخی از نویسندگان نشان داده اند که پوست میوه ها دارای محتوای بیشتری از مواد فعال زیستی نسبت به میوه های پوست کنده است. با این حال، ترس از آفتکشها باعث میشود بیشتر افراد مصرفکننده میوه از خوردن میوههای کامل جلوگیری کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.