قیمت آرد سوخاری فله + خواص آرد سوخاری کیلویی

آرد سوخاری معمولا در بسته بندی های کوچک در بازار عرضه می شود، که این موضوع برای بسیاری از مشتریان و مصرف کنندگان امری چالش برانگیز است. خرید این محصولات به صورت عمده باعث شده تا استفاده بی رویه از کارتن یا سلفون صنعتی به طور چشمگیری کاهش یابد، که همین امر سبب کاهش قیمت نهایی این محصول می شود. پودر های سوخاری برای مدت زیادی است که در رستوران ها، فست فود ها و حتی منازل برای از بین بردن بوی بد گوشت مرغ و قرمز و همچنین افزودن طعمی دلپذیر به غذا ها مصرف می شود.

هنگام خرید پودر سوخاری باید به این موضوع توجه کرد که محصول نباید بوی ماندگی و فساد دهد. سیاست های قیمت آرد سوخاری فله گذاری آرد سوخاری بنا به این که تحت عنوان چه برندی در بازار عرضه می شود و با استفاده از چه متریالی تولید می شود، با یک دیگر متفاوت اند. اکثر محصولات سوخاری پر آوازه ای که در بازار وجود دارند، با قیمتی به مراتب بیشتر از برند های متوسط و جدید عرضه می شوند، اما این به آن معنا نیست که این محصولات از مرغوبیت بیش تری نسبت به برند ها و شرکت های دیگر برخوردارند.

قیمت پودر سوخاری پانکو یک کیلویی

همانطور که گفتیم قیمت پودر سوخاری پانکو یک کیلویی با پانکو 4 کیلویی  و یا غیره با توجه به وزن و کیفیت آنها باهم متفاوت است. باید دانست برای غذای مورد نظر چه پودری نیاز دارید تا قیمت آن را هم بهتر بدانید. برای مثال پودر سوخاری درشت برای سوخاری کردن فیله های مرغ و ماهی گزینه بسیار مناسبی است.این مدل پودر سوخاری به غذا طعمی عالی و بافتی کاملا ترد می بخشد. منشا پودر سوخاری پانکو از ژاپن بوده است و کشورهای آسیایی در انواع غذاهای خود از آن استفاده می کنند.  در ایران نیز از آن زیاد استفاده می شود که انواع متفاوتی در وزن های متفاوت دارند.پودر سوخاری پانکو ژاپنی در ایران محبوبیت بسیار زیادی دارد و در غذاهایی مثل مک اند چیز، مرغ، سیب زمینی سرخ شده و غیره زیاد استفاده می شود.

قیمت پودر سوخاری پانکو یک کیلویی

برای خوردن غذاهای لذیذ سوخاری،  داشتن پودر و یا آرد سوخاری کیلویی از ضروریات هر خانه ایی است تا غذایی خوش طعم را میل کنید. پانکو بسیار محبوب انواع مختلفی دارد که هر کدام نیز دارای وزن های متفاوتی هستند.پودر سوخاری با توجه به نوع غذا انواع مختلفی دارد که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. پودر سوخاری پانکو پاپریکا به شما کمک می کند تا غذاهای گوشتی شما دارای بافتی لطیف تر باشد زیرا برای کم کردن رطوبت بسیار مناسب است.این پودر کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. اگر می خواهید کوفته شما در طول پخت آبدار بماند استفاده از پودر سوخاری پانکو به شما توصیه می شود زیرا نشاسته های موجود در آن به غذا در طول پخت می جسبند که باعث می شود غذا آبدار باقی بماند.

ضرر فواید آرد سوخاری

آرد های سوخاری از نان های حجیم شده تهیه میشوند، این نان ها را به صورتی حرارت میدهند که رطوبت آن ها به صورت کامل گرفته شود و خشک شود. در اصل میتوان گفت که آرد سوخاری و نان سوخاری دو محصول از یک خانواده هستند. به صورت مجدد این نان های حجیم را حرارت میدهند تا خشک شود و به صورت برشته و قهوه ای رنگ در بیاید. به این فرآیند که این نان ها را به صورت آرد در می آوریم، آرد سوخاری میگویند. نان های تست و باگت در صورت مصرف نشدن و بیات شدن دوباره به کارخانه ها بازگشت داده میشود و فرآیند حرارت دادن و از بین بردن رطوبت روی آن ها اجرا میشود و به صورت آرد های سوخاری روانه بازار میشوند.

ضرر فواید آرد سوخاری

همانطور که می دانید آرد سوخاری از ترکیب چند ماده غذایی مفید تولید می شود و خواص آرد سوخاری بسیار زیاد است. از این آرد برای تغذیه نرم استفاده میشود مثلا در تغذیه تخم مرغی و سیب زمینی آبپز از آرد سوخاری برای گرفتن رطوبت این مواد استفاده میشود. آرد های سوخاری میتوانند شامل ذرت، پودر پیاز، نشاسته و… باشند که این موارد همگی سبب طعم دهی و عطر عالی به مواد غذایی می شود. استفاده از آرد سوخاری خانگی پولکی بسیار آسان است شما میتوانید ماده غذایی دلخواهتان را پس از مزه دار کردن به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ به مدت 15 دقیقه سرخ کنید و از طعم آن لذت ببرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.